Over ons

Bandido Cosmetica

Bandido Cosmetics begon zijn bedrijf in Istanbul in 2017 en nam al snel een plaats in tussen fabrikanten in Turkije en verkopers in Europa. Het blijft zijn doelen bereiken door snelle en bewuste groei met zijn innovatieve, kwaliteitsgerichte, bewuste en professionele medewerkers. Bandido Cosmetics omarmt kwaliteit als een manier van leven en heeft het principe aangenomen om in elke fase van het begin tot het einde van het bedrijf op een betere, economischere en snellere manier te reageren op de eisen van de consument dan gewenst. Tegelijkertijd streeft het ernaar om een merk van de hoogste kwaliteit te worden en de naamsbekendheid in alle delen van de wereld te vergroten door de leeftijd van mens en milieu te volgen en de voortdurend voortschrijdende technologieën te volgen. Het streeft naar continuïteit door te voldoen aan wettelijke vereisten en voorschriften van het ministerie van Volksgezondheid, door alle noodzakelijke infrastructuur te voorzien van goede productiepraktijken en zonder afbreuk te doen aan de normen met informatieve training over deze kwesties. Met haar brede assortiment voor kappers en kappers heeft zij zich ten doel gesteld haar klanten producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden en heeft zij in deze richting geïnvesteerd in onderzoek, ontwikkeling en productie. Het biedt zijn klanten de meest originele ontwerpen van zijn producten en verpakkingen.

Kwaliteit en productiviteit zijn ons vak

Onze producten worden vervaardigd volgens de GMP-normen (Good Manufacturing Practice). Ons bedrijf werkt aan een kwaliteitsmanagementsysteem en onze prioriteit is altijd klanttevredenheid.

Kwaliteit

Kwaliteit en productiviteit is ons vak. Naleving van de eisen van de klant en regelgevende regels is onze prioriteit.

Routering

Assortiment alleen van geverifieerde fabrikanten met een focus op productkwaliteit en veiligheid.

Etiquette

We beantwoorden graag al uw vragen, adviseren u bij uw keuze of horen graag uw opmerkingen die ons vooruit helpen.

Waarden

Een tevreden klant is het allerbelangrijkste voor ons, omdat we onze dienstverlening elke dag zoveel mogelijk proberen te verbeteren.

Visie

Uw partner zijn in de levering van cosmetische hulpmiddelen van wereldklasse.

Missie

De nummer één keuze worden voor mannen en vrouwen in de cosmeticasector in elk land en een van de leidende merken op de wereldwijde cosmeticamarkt zijn.