Betalingsmogelijkheden

Bij levering van de goederen op het adres, sturen we de factuur / belastingdocument automatisch naar de e-mail onmiddellijk na bevestiging van levering van de goederen van het transportbedrijf.

BETALING BIJ OVERNAME VAN GOEDEREN (COD)

U betaalt de goederen contant aan de chauffeur van het transportbedrijf. Deze service wordt in rekening gebracht afhankelijk van het land van levering. Bereid altijd het benodigde bedrag voor om de verkoop van de zending te versnellen. U kunt de goederen ook betalen met VISA-, MasterCard- en Diners Club-betaalkaarten in de winkel bij persoonlijke afhaling.

VOORUIT DOOR VOORUIT

Als je ervoor kiest om via een reguliere bankoverschrijving te betalen, sturen we je automatisch een voorschotfactuur. Nadat u de betaling op onze rekening heeft bijgeschreven op dezelfde e-mail, ontvangt u een belastingdocument.

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving:

  1. de leveringsdatum kan worden beïnvloed door de betalingsdatum

KAART BETALING

Kaartbetalingen zijn een van de meest populaire betaalmethoden ter wereld. Handelaren kunnen VISA- en MasterCard-betalingen accepteren van klanten over de hele wereld. U hoeft geen contant geld te hebben of geld op te nemen bij een geldautomaat, u hoeft alleen uw creditcard te gebruiken en de goederen online te betalen. Na het voltooien van uw bestelling, wordt u doorgestuurd naar een pagina voor het voltooien van de betaling. Toewijzing aan uw bestelling vindt plaats binnen enkele minuten na betaling.